Selecteer een pagina

Hou jij van avontuur en ben je klaar om een hele andere kant van de wereld te ontdekken? Dan sta jij vast en zeker te popelen om een mooie rondreis te gaan maken in een mooie regio ver buiten Nederland. Je bent niet de enige. Jaarlijks gaan er duizenden mensen op pad naar een ver land om daar in aanraking te komen met de lokale bevolking, de andere cultuur dan hier in Nederland en alles wat daarbij komt kijken. Wij zetten een aantal leuke bestemmingen voor een rondreis onder elkaar.

Cambodja

Een van de meest populaire bestemmingen voor een rondreis is het land Cambodja. Cambodja is een land waar je als cultuurliefhebber een leuke tijd gaat hebben, waar je kunt genieten van parelwitte stranden, en bovendien is het een land dat je kunt combineren met een bezoek aan Thailand. Een van de plekken die je niet mag missen is Phnom Penh, waar je meer te weten komt over de geschiedenis van het land. De tempels van Angkor zullen ook hoog op je verlanglijstje staan. Een rondreis door Cambodja is iets wat je lang zal bijblijven.

Australië

Een reis naar Australië is iets wat bij veel mensen hoog op de bucketlist staat. Het land is erg groot, is prachtig om te zien en is heel westers. Het is een flink stuk vliegen, maar het is de vlucht meer dan waard. Je start je reis waarschijnlijk in de buurt van Sydney, en vanuit daar gaat je reis door Australië beginnen. Fraser Island, Ayers Rock, Great Barrier Reef, het land heeft te veel mooie dingen om op te noemen. Als reisliefhebbers moet je eigenlijk ooit in dit fantastische land geweest zijn. Ga online op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Australië, en maak de reis van je leven.

India

India is een zeer populair land onder liefhebbers van reizen, omdat het relatief goedkoop is om naar en door India te reizen. Je zou al prima twee weken kunnen rondreizen door dit land met een budget van € 1000. Mooie plekken in het land die je zeker niet mag missen zijn onder andere Rajasthan, of je kunt een mooie reis maken aan de westkust van het land, om uit te komen bij de bekende plek Goa.