Selecteer een pagina

(en dit is de ongelooflijke factor), lijkt Carol consequent in staat te zijn om de meest indrukwekkende vakanties buiten de staat van tijd te maken. Onder ons team van goede vrienden wordt ze gezien als de “allerbeste laatste goedkope kleine internationale vakantieseizoenen”, omdat ze consequent weg lijkt te zijn op een Caribisch cruiseschip of zelfs op safari in Afrika. Een van haar exacte low-cost gezinsleden vakantie seizoenen vorig jaar was niet zo glamoureus geweest – ze controleerde ArgentiniĆ« en bleef in een soort van metalen onderdak stijl onderdak, maar als je feitelijk vakanties reserveert op de laatste seconde moet je eigenlijk zijn eigenlijk bereid om het ruige samen met het zachte vaak te nemen.

Tot slot, ik weet dat Carol een aantal fantastische avonturen heeft beleefd en geen spijt heeft van de vakantieperiodes die ze heeft gevolgd. Ze is een van de meest meegereisde reismedewerkers die ik herken, die eenvoudig de levens van de kinderen die ze instrueert, kan verbeteren. Enkele maanden lang verwelkomde ik Carol bij mij thuis voor het avondeten, samen met een verborgen agenda in gedachten.

Ik had me afgevraagd over haar potentieel om de redelijke vakantie voor een lange tijd te ontdekken en uiteindelijk, mijn nieuwsgierigheid had de overhand gekregen van mij. Op het moment dat ik voor het avondeten had gezorgd, besloot ik haar meteen te vragen hoe ze omging met het beheren van talloze geweldige ongebruikelijke vakantieseizoenen per jaar.

Ze keek even naar me, met een nogal verwarde blik op haar gezicht alsof ik me inspande om haar in haar hart te wurmen voor een of ander duister geheim dat ze hield, op dat moment gaf ze alleen het antwoord dat ik eigenlijk was geweest rekenen op tijdens. Ze liet me weten dat ze sites zoals lastminute.com gebruikte om de allerbeste vakantie voor de beste prijs te vinden.